RADEK1985 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Witam mam problem z gaznikiem Bing 53 jak widać obroty spadają i przy jezdzie stałem 50 /60 kmh czuc takie delikatne przerywanie przy 20% gazu jak sie leci full ogniem jest ok zaplon vape ustawiony lampa gaznik czyszczony poziom paliwa wyregulowany i dalej lipa objaw sie nasila czym bardzej nagrzana tym gorzej Edytowane 19 Czerwca 2019 przez RADEK1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Dwie rzeczy warto sprawdzic - jakosc polaczen w ukladzie zaplonowym i ew przeciek powietrza miedzy filtrem / gaznikiem a silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADEK1985 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Hmm jest ok bo sciagalem gume filtra i zatykalem reka gaznik to gasnie kolega mi mowil ze moze to byc wina wydechu bo to zamiennik jakis ogolnie moto smiga ladnie ma ladne obroty pali bez problemu swieca nowa przerwa ustawiona przestawialem igilice ale bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi