Skocz do zawartości

guma na mz i aniolek

Gość Rysiek24
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jak stawiac ecie 251 na gume bo mi ni wychodzi strzelam ze sprzegla podrywa przod do gory i po chwili opada bo moto jak by nie mialo sily pociagnac z tych obrotow :ehz: a 2 sprawa jak zrobic pelnego aniolka bo zrobie stojac na podnozkach ale jak sie wczlapie na siedzisko to moto odrazu nosi na boki i nie ma mowy o puszczeniu kiery a co dopiero wstaniu z puszczona kierownica :D

na poczotek stan na podnuzkach dla pasazera i wtedy prubuij stawaic na gume to mi bardzo pomagało
a pikuś- przecież musisz mieć hamulec pod nogą-tylko on może ci uratować dupe gdy moto chce położyć sie na plecach :banghead:

wiec sadze ze ta Twoja MZ do remontu powinna isc. moj kumpel ( totalny wariat ) stawia MZ 250 ( motocykl dluzszy przez co trudniej sie na kolko idzie ) [shadow=red:28c7d8a27e]na 2 biegu[/shadow:28c7d8a27e].

calkiem niezle mu to idzie z jakies 80 metrow przejedzie na kolku co przy MZ jest nie lada wyczynynem.

Rysiek żebyś kiedyś się nie ździwił jak ecia pójdzie na gume przy szybkiej zmianie z 1 na 2 przy gwałtownym puszczeniu sprzęgła :lol: :lol: :lol:

Pare razy mi wyszło tak samo od siebie i z mojego małego doświadczenia wynika że kierownicy się trzeba troche przytrzymać bo ETZ mocno walczy :mrgreen:

pozdro :mrgreen:

wiem koles wlasnie lecial na 1 i 2 na gumie ostatnio cwiczylem i w maire mi to na 1 wychodzi ale jeszcze dalego mi do doskonalosci :mrgreen: a w medzyczasie staram sie robic inne pozycje :) ostattnio jezdzilem z nogami przelozoznymi przez zegary (stopy przed zegarami ) fajnie sie tak jezdzi no i oczywsicie puszczalem kiere :) w planach mam zrobic wlasnie to z postawieniem moto na gume ciekawe czy uradzi :) sadze ze przy dobrej przyczepnosci tylniego kola powinna sobie poradzic :P o efektach bede informowal na biezaco na 2 planie mam jazde bokiem i postawienie na gume najbardziej szkoda mi skzrzyni boje sie ze rozwale tryby :crossy: :evil:

p.s stawiacie z miejsca czy toczac sie ?? bo ja raz postawilem z miejsca to mi uciekla z pod tylka :)ledwo ja zlapalem

zato palonko wychodzi mi perfekcyjnie :banghead: :evil: nawet stojac przed moto i trzymajac ja twarza do tylu moto; troszke sie gubie w klamkach ale to kwestia wprawy :) :evil: tylko i tu szkoda mi opony bo mam nowa okragla i szeroka kupilem na gieldzie za 50 zeta :P jeszcze wloski miala jakas koreanska ale ladna :crossy: no i szkoda jej :P