Groszek Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 Cześc.Bardzo proszę o informację gdzie mogę kupić opony używane w Olsztynie lub okolicach?Dobre i tanio. Najlepiej, jeżeli byłaby możliwość, że zdejmą mi koła z motocykla na miejscu i wymienią. Dziękuję bardzo za wszelkie namiary.Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 w samym olsztynie nie ma chyba firmy, która oferowałaby używki do motocykli... podjedź do firmy "KASIA" na lubelskiej (po prawej, przed bublewiczem, bedzie widać szyldy) i zapytaj Gutka (bardzo sympatyczny i dobrze poinformowany gość od opon :banghead: ) - może coś bedzie wiedział :roll: pozdro. 8) Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Właśnie właśnie gdzieś tam, oni sprzedają też gaz LPG i mają serwis opon. Nie wiem czy to firma Kasia ale tam mają używane gumki. Używki możesz też kupić w Jamasze u Kura (na przeciwko Reala), oraz w Ostródzie u Moto doktora. W Jamasze na pewno wyważą koła. U tych pierwszych nie wyważają do wszystkich motocykli (kwestia nakładki na wyważarkę). Jak ja potrzebowałem to mówili ze nie da rady, ponadto mieli wtedy sam chłam - trafiłem do Yamachy i zakupiłem nową. W Ostródzie nie wiem czy mogą wyważać. Poza tym oponiarze olsztyńscy mogą się już tym zajmować (sprzedaż itd.) Kiedyś w firmie Walesiak chwalili się że będą serwisować opony motocyklowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husky Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 http://onet.allegro.pl/showcat.php?id=4069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi