LORD VADER Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Bry .Jak w temacie , motorynka na sprzedaż. Oferta dla firm (dla os. fizycznych też - czytaj na końcu) , pełna faktura VAT 23% . Brutto 20000zł . Produkcja 2017 . Vin na zdjęciu . Cena do negocjacji (z dobrymi argumentami podyskutuję , "panie spuść pan pińcet bo tak" nie działa ) . Motocykl zarejestrowany i ubezpieczony ( OC + AC od dzwona i kradzieży od 22.03.2019 za 1100zł , przegląd odświeżę na dniach ) . Pierwsze 5 zdjęć prezentuje stan aktualny (opony , licznik , dodatki) , pozostałe zrobione rok temu (poza zużyciem eksploatacyjnym nic kompletnie się nie zmieniło ) . Jest też link do filmu . W lutym zrobiony serwis przedsezonowy w salonie Yamaha Adrenalina pod Sieradzem (oleje , płyny , regulacje , wymiana killswitcha , diagnostyka itp .) .Łańcuch jeszcze dłuugo pożyje , smaru nie żałowałem .Vmax ok. 210km/h , wersja 75KM , pochodzenie - import ze Szwajcarii - o szczegóły należało by pytać szefa Adrenaliny . 3 kluczyki w komplecie , możliwość wglądu w dokumenty importowe. Przy zakupie miał 3200km . https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-mt-yamaha-mt07-2017-night-fluo-abs-immobilizer-faktura-vat-23-ID6BPGaY.html#offer-photos Quote Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD VADER Posted July 2, 2019 Author Share Posted July 2, 2019 Nowa cena 18700zł brutto . Podbijam . Quote Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts