Skocz do zawartości

Dziwny problem z hamulacmi !!!- POMOŻCIE

haryb
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie sadze ze przeplacilem poniewaz nowy przewod jeden kosztuje 200zl w LARSSOLNIE a ja potrzebuje 3 takze wyszlo by mnie to 600zl a nie 130zl takze nie wiem jaka jest u ciebie logikla przeplacenia!

A zamieniac na gumowy to nie ma sensu ten!!!! przewody sa super stanie i nic im ni mozna zazucic ! Sprobuje tak jak pisze powyzszy kolega jeszce raz odpowietrzyc za jakisz czas troszke pojezdze poczekam z dzien' date=' dwa i sprobuje jeszce traz ! w koncu musi byc ok!!

W sobote kumpel wraca z trasy to mi pomorze takze odezwe sie w soboye/niedziele i napisze czy powtorne opowietrzanie cos dalo!

Narazie dzieki za wszystkie uwagi![/quote']

Nie do końca się rozumiemy...

Napisałeś, że gdy podłączasz cały kpl przewodów to nie masz hamulca, gdy podłączasz z pominięciem trójnika to hamulec jest, wniosek jest taki, że przewody prowadzące od trójnika do zacisków są ok. Piszesz, że pompa i zaciski są szczelne. Więc gdzie twoim zdaniem pojawia się nieszczelność?? Ja zaproponowałem ci podłączenie tego starego przewodu na próbę aby ew wyeliminować nieszczelność tego stalowego.

Skąd wiesz, że powyższe przewody są w 100% sprawne?? Stalowy oplot ma to do siebie że nie widac w nim dziury;)

Jeśli chodzi o koszta to jest sprawa prosta!! Dołożyłbym 100zł do tego co zapłaciłeś i miałbym nówki przewody dorabiane na metry. Założyłbym nówki, wlał płyn, odpowietrzył w pół godz. z przerwą na fajka i miałbym heble jak dąb.

P.S. Jak chcesz omówić szczegóły tej operacji to zapraszam na gg: 3298450

Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :)

http://www.sklep.larsson.com.pl/ zobacz tutaj ile kosztuja przewody!! moze zmetra sa tansze ale mieszkam w dziurze i ni emam tu za duzo mozliwosci kupowania na metry stalowek , zaciskarki, koncowek takze to byla dla mnie duza okazja!

Jesli chodzi o nie sprawnosc przepdu od pompy do rozdzielacza to wykluczam ta mozliwosc poniewaz jak laczylem poszczegolne zaciski to laczylem przewod od pompy z przewodem od zacisku nie byl to jeden przewod poniewaz jest zakrotki! takze przewod od pompy jest ok!

www.haryb.pl