Qóba Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Witam,sprzedam NOWE rękawice motocyklowe Alpinestars SP-8 V2 w rozmiarze L.Otrzymałem je od żony w prezencie urodzinowym (listopad 2018), niestety okazały się za małe, a nie zdążyliśmy ich wymienić - dopiero w nowym sezonie motocyklowym temat wrócił...Zakupione w sklepie MOTONITA w Gdańsku.Opis:Rękawice sportowo-turystyczne wykonane z bardzo wytrzymałej skóry naturalnej. Protektory kostek wykonane z polimerów, co zapewnia wysoki poziom ochrony. Wstępnie wyprofilowana rękawice zapewnia wysoki komfort i dopasowanie się rękawicy. Możliwość obsługi wyświetlaczy dotykowych w nawigacji i smartfonach.- wykonane z wytrzymałej pełnoziarnistej skóry, co zapewnia bezpieczeństwo i wytrzymałość na rozdarcia,- oryginalny mostek Alpinestars pomiędzy 3 i 4 palcem chroni przy upadku i zapobiega rolowaniu się palców,- twardy protektor kostek zapewnia bezpieczeństwo,- szycie palców na zewnątrz znacznie podnosi komfort w porównaniu szwów wewnętrznych,- ergonomiczne rozmieszczone panele skórzane zapewniają lepszy chwyt manetki,- znakomita ochrona kostek jest zapewniona przez polimerowy protektor,- piankowe wkładki EVA na dłoni, palcach, nadgarstku oraz kciuku zapewniają dodatkową ochronę podczas upadku,- oddychalność i wentylacja zapewniona została dzięki wstawkom ze skóry perforowanej pomiędzy palcami i na wierzchniej stronie palców,- zapięcie w nadgarstku paskiem VELCRO oraz elastyczną "harmonijką" podnosi komfort użytkowania,- rękawice Alpinestars SP-8 V2 posiadają certyfikat bezpieczeństwa Level 1.Zapraszam - jestem skłonny do negocjacji :) Mogę również zamienić się za dopłatą na rozmiar XL :)Pozdrawiam,Kuba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubiKx Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 Jaka cena? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts