krzysiekli1989 Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 (edited) witam Wszystkich bardzo serdecznie. właśnie nabyłem suzuki Ts w cieczy.I z elektryki mam podłączone jedynie gaszenie. Chciałbym zrobić w niej światła (chociaż przednie)I takie pytanko, czy do świateł potrzebny jest aku, czy w tym modelu da się uruchomić światła z "iskrownika" jak np w wsk? Będzie to działać? Jeśli tak to które przewody poprowadzić do lampy? Jestem zielony w suzuki, jak mówiłem na początku dopiero ją kupiłem i nie zdejmowałem jeszcze pokrywy zapłonu. Kolejne pytanie o wydech końcowy...Gdy ją zakupiłem miała tylko dyfuzor, tylko i tylko, calkowity brak końcowego tłumika. Zakupiłem dziś to: https://allegro.pl/oferta/leo-vince-cross-enduro-itp-7933633535?utm_source=notification&utm_medium=buyerDapfFilled&utm_campaign=transaction-notifications:buyerDapfFilled Zda to egzamin? pozdrawiam Edited April 1, 2019 by krzysiekli1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiekli1989 Posted May 1, 2019 Author Share Posted May 1, 2019 (edited) Odświerzam temat, pomoże ktoś?Dodam że z iskrownika wychodzą kable zakończone kostką 4 pinową chyba. Czy do świateł musi być regulator napięcia czy wystarczy wpiąć się w któryś pin w kostce i będą światła? Może ktoś coś probował podłączać w DT, przecież to bliźniak.. Edited May 1, 2019 by krzysiekli1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts