czajka67 Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 Siemka ,wyskoczył mi dzisiaj problem ze światłem stopu,nie świeci stop zarówno po naciskaniu hamulca nożnego,jak i ręcznego.Żarówka jest ok ,bezpieczniki tez ,a stopu niema ,ktoś coś w temacie poradzi ,co może być przyczyna ?Moze jakiś przekaźnik o którym nie wiem ,który jest gdzieś ukryty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lech N Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 Bezpieczniki masz pod boczną pokrywą poniżej siedzenia, ale musisz zdjąć boczny kufer żeby bez problemu zdjąć pokrywkę. Pokrywki" są na wcisk- nie są przykręcane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czajka67 Posted March 16, 2019 Author Share Posted March 16, 2019 Bezpieczniki masz pod boczną pokrywą poniżej siedzenia, ale musisz zdjąć boczny kufer żeby bez problemu zdjąć pokrywkę. Pokrywki" są na wcisk- nie są przykręcane.Bezpieczniki sa w porzadku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek hd Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Bezpieczniki sa w porzadkubrak pradu .sprawdzic zasilanie pradem stopow.. na bezpieczniku jest prad????u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czajka67 Posted March 17, 2019 Author Share Posted March 17, 2019 brak pradu .sprawdzic zasilanie pradem stopow.. na bezpieczniku jest prad????uTak na bezpieczniku jest prąd,chyba ze jest jeszcze jakis bezpiecznik o ktorym nie wiem ,na skrzynke z bezpiecznikami idzie prąd ,ten czarny przekaznik niby tez sprawny sprawdzany przez elektryka.Gdzie znajduje sie czujnik swiatla stopu hamulca recznego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lech N Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Przy pompie hamulcowej. Jak nacisniesz to powinieneś usłyszeć jak sie włącza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croowab Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 (edited) Wymien zarowke(Czy oby stara na pewno jest ok? Jak to sprawdziles?) Edited March 17, 2019 by Croowab Quote Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
czajka67 Posted March 17, 2019 Author Share Posted March 17, 2019 Wymien zarowke(Czy oby stara na pewno jest ok? Jak to sprawdziles?)sprawdzał ja elektryk ,stwierdzil ze jest ok ,zamowilem nowa i zobaczymy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristof_if Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 A czujnik światła stop nie znajduje się czasem na przewodzie hamulcowym pod wlewem oleju do silnika?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lech N Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 (edited) Kristof-o czym Ty piszesz?Ja bym sprawdził kostki złączek po drodze bo jest ich dużo, może któraś jest rozłączona/zaśniedziała. A tak w ogóle który to rocznik Eli? Edited March 18, 2019 by lech N Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czajka67 Posted March 18, 2019 Author Share Posted March 18, 2019 Kristof-o czym Ty piszesz?Ja bym sprawdził kostki złączek po drodze bo jest ich dużo, może któraś jest rozłączona/zaśniedziała. A tak w ogóle który to rocznik Eli?rocznikrocznik 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristof_if Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&biw=1024&bih=486&tbm=isch&sa=1&ei=79GRXKSlKMemmwXiqpvgCw&q=swith+light+stop+harley&oq=swith+light+stop+harley&gs_l=img.3...66116.69241..70567...0.0..0.182.671.3j3......1....1..gws-wiz-img.30gWfZ_0wWw#imgrc=0xLW2YfhvEw_ZM: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuchu Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Kolego opisz co to było bo mam podobny problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts