Taurus 61 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Albo zrob z niego doniczke :wink: , ale to tylko takie moje glosne myslenie :wink: https://www.pinterest.de/larafrackmann/moodboard-helmet-as-vase-flower-pot/ Edytowane 17 Marca 2019 przez Taurus 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pero Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Podepnę się pod tematCzy wie ktoś jaka jest różnica pomiędzy kaskamiHeld by Schuberth C4 aSchuberth C4I czy wogole jest jakaś różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Porównaj najpierw katalogową wagę tych samych rozmiarów. Już po tym będziesz pewnie widział czy jest miedzy nimi jakaś różnica. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pero Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 A może posiada ktoś? Jakieś opinie? Bo cenowo jest sporo tańszy niż sam C4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MG77MG Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Ja mam od roku Schuberth C3 Pro. Kask uważam jest zajebisty, super wentylacja, lekki. Nic mi nigdy nie parowało. Przecież od tego jest pinlock. Muszę jednak dodać, że ostatnio odpadł plastik na górze kasku, którym otwiera się i zamyka wlot powietrza. Nie mam pojęcia jak to się stało i w jakich okolicznościach. Raczej pęd powietrza tego nie wydmuchał. Obstawiam, że mogłem zawadzić workiem na kask albo moje dzieciaki maczały w tym paluchy. Co dziwne elementu nie znalazłem. W każdym bądź razie napisałem do Schuberth Polska i następnego dnia przysłali mi brakujący element. Tak na marginesie to kask kupiłem o 600 zł taniej w tym sklepie www.helmetcity.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Shuberth to gowno za duza kase! wizjer Ci nie spekal?? plastiki sie krusza same z siebie i odpadaja... Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MG77MG Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Croowab napisał: Shuberth to gowno za duza kase! wizjer Ci nie spekal?? plastiki sie krusza same z siebie i odpadaja... Nic nie pęka, nie stuka, nie trzeszczy. Jedyne co mnie wkurza to miejsce zamocowania paska i ciężko było na początku to wyregulować bo jakaś mało wygodna jest ta regulacja. Do tej pory wżyna mi się czasami w jabłko adama a mam je powiedziałbym normalne. I nie wiem od czego to zależy. Zresztą w testach na forach zachodnich była o tym mowa, że coś jest nie tak z tym paskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi