swietyy Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 osoby które lecą na 100% w Alpy proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HGW BUŁA Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 osoby które lecą na 100% w Alpy proszę o kontaktTak jak rozmawialiśmy w niedziele ja jestem zwarty i gotowy jurto zadzwoniePozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak66 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 W dniu 26.02.2019 o 20:54, swietyy napisał: Witam, planuję wyjazd z Wawy w Alpy Szwajcarskie termin jw. Nocki na kwaterach, spokojnie bez wysiłku, Dopiero za Wiedniem 100km zjechać z autostrady na lokalne drogi. Objazd jakieś 4 dni w Szwajcarii i powrót. Puki co dwa moto jedzie. Koszt noclegu od 50 do 70 franków na dwie osoby. Tomek z Bydgoszczy i Gadzety, jedziecie ?? Myśle o jeszcze 2 moto. Cześć czy macie już komplet , w ilu jedziecie . Jestem chętny jak by co to daj znać . Artur Bydgoszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 10 godzin temu, ptak66 napisał: Cześć czy macie już komplet , w ilu jedziecie . Jestem chętny jak by co to daj znać . Artur Bydgoszcz Witaj, jedzie 4 moto, myśle że to ful ale zapytam chłopaków ok. chodzi o pokoje 2x2 teraz by było 1x2 i 1x3 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 11 godzin temu, swietyy napisał: Witaj, jedzie 4 moto, myśle że to ful ale zapytam chłopaków ok. chodzi o pokoje 2x2 teraz by było 1x2 i 1x3 🙂 Zapraszamy Artur, zadzwoń do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 ok jedzie 5 moto i zamykamy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 temat sie odbył, zaliczyliśmy sporo super tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi