Midas Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Witam, jestem posiadaczem Honda 600rr 2005r. i mam pewien problem z nia. Przy wkręceniu na obroty na biegu jałowym jak i podczas jazdy przy około 8 tys zaczyna się jakby dławic i dalej nie idzie dopiero po odpuszczeniu gazu i ponownym dodaniu wkreca normalnie ale nie zawsze, z początku myslałem, ze to pompa paliwa lecz sprawdzałem na dwóch innych i nadal jest to samo. Dołączam filmik. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabokow Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Wymieniana była sama pompa, czy wraz z regulatorem ciśnienia? Tak czy inaczej należałoby zacząć od pomiaru ciśnienia na pompie. Cytuj https://www.youtube.com/watch?v=4bOYumujA_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midas Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Wymieniłem tylko samą pompę. Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi