emil1005 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 przeciez to olej do skutera dwusuwowego, cos ty kupil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Sam jesteś dwusuwowy, pisze Ci jak byk 4T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 A z jakiej można kupić strony olej firmy motul by nie był podróbką ? Chciałem polecić motul.com ale widzę że za późno :(. Mam nadzieję że to co kupiłeś to nie podróbka bo 410 zeta to coś podejrzanie tanio. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo9522 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Chciałem polecić motul.com ale widzę że za późno :(. Mam nadzieję że to co kupiłeś to nie podróbka bo 410 zeta to coś podejrzanie tanio.Na na stronie producenta są tylko punkty gdzie można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Na na stronie producenta są tylko punkty gdzie można kupić. No dokładnie ale nie wszystkie są godne zaufania. Najbezpieczniej kupować u źródła czyli w którymś z francuskich punktów (bo motul to francuska firma). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi