marek hd Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 (edited) witam. mam pytanie odnosnie tematu.sruby mocujace szable blotnik w dynie jaki maja wymiar i jaki to gwint?? wiem powinienem sobie wykrecic ze swojego ale i tak nic mi to nie da bo nie dowiem sie jaki to gwint .potrzebuje zamowic, kupic, dluzsze do mych mocowan sakwy.ktos podpowie ?? oryginaly to 4512A. - potrzebne takie tylko dluzsze.pzdr fat bob 2010. Edited November 23, 2018 by marek hd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIS Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 3/8" UNC o ile dobrze pamietam...Srednica zewnetrzna gwintu w mm - 9,4- 9,6 - tak sobie sprawdzisz czy dobrze Ci podałem.Sruba powinna sie lekko wkrecić w nakretke M10... czyli z duzym luzem.Oczywiscie takie połaczenie nie jesy prawidłowe, ale jest to jak dla mnie szybka forma kontroli czy mam do czynienia z calowym 3/8 UNC czy metrycznym M10.Miłej zabawy. Quote "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Za pare $ mozna kupic, pomocne dopoki sie ktos nie zapozna z tym standartem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek hd Posted November 25, 2018 Author Share Posted November 25, 2018 (edited) 3/8" UNC o ile dobrze pamietam...Srednica zewnetrzna gwintu w mm - 9,4- 9,6 - tak sobie sprawdzisz czy dobrze Ci podałem.Sruba powinna sie lekko wkrecić w nakretke M10... czyli z duzym luzem.Oczywiscie takie połaczenie nie jesy prawidłowe, ale jest to jak dla mnie szybka forma kontroli czy mam do czynienia z calowym 3/8 UNC czy metrycznym M10.Miłej zabawyBardzo dziekuje .. :rolleyes: Za pare $ mozna kupic, pomocne dopoki sie ktos nie zapozna z tym standartemdziekuje serdecznie skorzystam.. :biggrin: Edited November 25, 2018 by marek hd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts