marek hd Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) witam. mam pytanie odnosnie tematu.sruby mocujace szable blotnik w dynie jaki maja wymiar i jaki to gwint?? wiem powinienem sobie wykrecic ze swojego ale i tak nic mi to nie da bo nie dowiem sie jaki to gwint .potrzebuje zamowic, kupic, dluzsze do mych mocowan sakwy.ktos podpowie ?? oryginaly to 4512A. - potrzebne takie tylko dluzsze.pzdr fat bob 2010. Edytowane 23 Listopada 2018 przez marek hd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 3/8" UNC o ile dobrze pamietam...Srednica zewnetrzna gwintu w mm - 9,4- 9,6 - tak sobie sprawdzisz czy dobrze Ci podałem.Sruba powinna sie lekko wkrecić w nakretke M10... czyli z duzym luzem.Oczywiscie takie połaczenie nie jesy prawidłowe, ale jest to jak dla mnie szybka forma kontroli czy mam do czynienia z calowym 3/8 UNC czy metrycznym M10.Miłej zabawy. Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Za pare $ mozna kupic, pomocne dopoki sie ktos nie zapozna z tym standartem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek hd Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) 3/8" UNC o ile dobrze pamietam...Srednica zewnetrzna gwintu w mm - 9,4- 9,6 - tak sobie sprawdzisz czy dobrze Ci podałem.Sruba powinna sie lekko wkrecić w nakretke M10... czyli z duzym luzem.Oczywiscie takie połaczenie nie jesy prawidłowe, ale jest to jak dla mnie szybka forma kontroli czy mam do czynienia z calowym 3/8 UNC czy metrycznym M10.Miłej zabawyBardzo dziekuje .. :rolleyes: Za pare $ mozna kupic, pomocne dopoki sie ktos nie zapozna z tym standartemdziekuje serdecznie skorzystam.. :biggrin: Edytowane 25 Listopada 2018 przez marek hd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi