Blacksama Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Chciałbym się dowiedzieć jakie są blokady w tym modelu.Mam zrobione 1000 km przebiegu czyli dobrze dotarty Edytowane 5 Listopada 2018 przez Blacksama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Chciałbym się dowiedzieć jakie są blokady w tym modelu.Mam zrobione 1000 km przebiegu czyli dobrze dotarty romet-pony-50-monster-2016-salon-serwis-402422317.jpgPo pierwsze myśle, że w gaźniku, przy zaworach też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Jak wyglądają blokady przy zaworach? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Jak wyglądają blokady przy zaworach? Sory chodziło mi o zawór membranowy a nie o zawory mój błąd :D Sory chodziło mi o zawór membranowy a nie o zawory mój błąd :DJeszcze dodam, że takie blokady tylko w 2t mogą wystąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacksama Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Sory chodziło mi o zawór membranowy a nie o zawory mój błąd :D Jeszcze dodam, że takie blokady tylko w 2t mogą wystąpićtylko że to jest 4t :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) tylko że to jest 4t :/Wiem dlatego napisałem, że takie blokady tylko w 2t :) Edytowane 6 Listopada 2018 przez Kubuś50/125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi