Balltazar95 Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Dzień dobry wszystkim.Jestem Maciek, mój tata jest zapalonym motocyklistą, który niestety nie jest w" internety" więc w jego imieniu proszę Was o pomoc.Motocykl to Harley Davidson Heritage, wersja z silnikiem 1.7 na wtrysku rok 2012. Numer ramy to 1HD1BWV10CB.Tata ma problem z ogniem strzelającym z filtra powietrza na wolnych obrotach. Gdy motocykl jest ciepły zazwyczaj wszystko jest ok, problem zaczyna się podczas odpalania zimnej maszyny, chodzi bardzo nierówno ( nawet jak na Harleya) prycha i nawet gaśnie. Czasem wystarczy go zgasić i odpalić na nowo by ustało. Czy ktoś z Was miał może podobny problem? Może macie jakiś pomysł? Tutaj wstawie link do mojego filmu na youtube, najlepiej widać to zjawisko od 1:10 Pozdrawiam serdecznieMaciek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croowab Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Sprawdź ciśnienie z pompy paliwa. Prawdopodobnie jest za niskie przez co są włąśnie takie objawy Quote Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts