Gość Anonymous Opublikowano 8 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2003 WitamProszę o radę mam do wyboru Kawasaki LTD 450 i Suzuki LS 650 Savage, który wybrać?Oba z końca lat 80. Chodzi mi przede wszystkim o koszty utrzymania, awaryjność, dostępność części (Kawasaki napędzane paskiem zębatym, dobrze :D czy źle? :cry: )Dzięki za radęRAF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2003 RAF z forum Tweak.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2003 Nie. nie znam takiego forum.RAF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nakedbike Opublikowano 12 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2003 Witam!Z tego co się orientuje to nie polecam LS 650. Awaryjność duża,częsci mało.Kolega miał i klął strasznie! Ładny motorek,ale ja bym się nie zdecydował.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 14 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2003 Cześć, mi z kolei wydaje się, że LS 650 będzie lepszym wyborem, dlatego że jest większa podaż tych motocykli i po prostu będziesz miał większy wybór. Przy starszych rocznikach podobno zużywały się szybko dźwigienki zaworowe. Ma też dość słabe hamulce (podobno). Cytuję za MOTOCYKLEM 1995/5 "+elastyczny silnik, ekstremalnie nisko umieszczone siodło, napęd wtórny paskiem zębatym, - niestabilne podwozie, słabe wykończenie, nieprzydatny do jazdy z pasażerem" koniec cytatu. Nie kupuj jak masz pow. 180 cm, bo się umęczysz, a "dzikus" chodzi przepięknie.Pozdrawiam i powodzeniaDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi