ZIGGI Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 No to tak:Mam lokatorów na swojej posesji na wsi: Homo sapiens sztuk 4, pies sztuk jedna, kury sztuk 12 bo się 9 pisklaków wykluło i pawie w liczbie para z czwórką dzieci. Dorosłe pawie czasem wydają z siebie głośne dźwięki, ale ku*wa bez przesady. Mieszkają tam od miesiąca, a ja po ponad 20-tu dniach spędzonych tam razem z nimi jeden raz słyszałem "krzyki" koguta. Przyjebał się sąsiad-alkoholik, który wcześniej się nimi zachwycał i sam powiedział że te sporadyczne "krzyki mu w ogóle nie przeszkadzają. Teraz mu nagle coś nie pasuje, ale to typowe zachowanie alkoholików żeby szukać problemów jak się ma ciśnienie. Słyszałem o kuriozalnych wyrokach, kiedy przyjezdni wymuszali na wsi likwidację kogutów piejących o poranku itd. Z drugiej strony na terenach wiejskich można mieć chlewnię zasmradzającą całą okolicę i w przypadku wsi nie ma możliwości roszczeń o jakąkolwiek uciążliwość. No i co tu robić? Na pewno zrobię nową wolierę poza sąsiedztwem z płotem tego menela, bo jeszcze je otruje. Jest jakiś paragraf na typa żeby się odpierdolił?Chyba ważne: menel to emerytowany milicjant... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 http://www.forum.woliera.com/index.phpTu powinieneś uzyskać odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 http://www.forum.woliera.com/index.phpTu powinieneś uzyskać odpowiedz.Dziękuję. Może znajdę chwilę żeby poczytać, albo zlecę to właścicielce ptaszysków :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi