m16 Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 WitamCo sadzicie o tym "czyms" ?http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=31361250Zda to egzamin ?Czy 5 A/h akumulator z mojej cz pociagnie takiego pozeracza pradu?Brac to czy moze lepiej poszukac czegos lepszego w tej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Ej jak dlamnie to super sprawa sam nie wiem czy sobie czegos takiego nie skaponować 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Stary, ale po co CI w Jawie alarm?sam załóż sobie jakię cud-immobilajzer w Tobie tylko znanym miejscu i za pomocą porostego wyłącznika będziesz odcinal zasilanie (a najlepiej światło lampy - jak CI ktoś buchnie Jawe to gdy bedzie odjeżdżał z miejsca jest duże prawdopodobieństwo, ze zatrzyma go patrol policji własnie za "niemanie świateł").Nie ma co pchać w koszta!Ciesz sie sprzętem i nie szalej z kasą na niepotrzebne gadgety edycja jest ok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Stary, ale po co CI w Jawie alarm? Wiedzialem, ze taka opinia padnie ;-)Narazie to jestem ciekawy poprostu jka si ema zalozenie tego do cz :-)Ciesz sie sprzętem i szalej z kasą na niepotrzebne gadgetycyba jedno "nie" zjadles ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 m16 Ruleeeezzzz!głodny jestem to i na "nie " sie połakomiłem ;) nie pomyśl tylko że się czepiam, ale zastanów się ile o wypadkach kradzieży Jaw slyszałeś.niewiele ich było.Oczywiście pamiętam ze Twoja to nie jakaśtam pierwsza lepsza Jawa.Wiem ze jest odstawiona i w ogóle...ale jeśli chciałbyś sie wytracić na alarm... odradzam.proste schowane gdzieś odcięcie elektryki bedzie najlepszym alarmemdo tego kup na allegro jakiś łańcuch lub linkę za 40 - 60 zł i bedziesz na 1000% pewny, ze Twojego Skarbu nikt nie ruszymozesz nawet założyć jakąs syrenę podłączoną do zapłonu - gdy jej nie rozłączysz jakimś ukrytym wyłącznikiem p przekręceniu kluczyka nastąpi zamknięcie obwodu i zacznie ona wydzierać się w cholere, dopóki kluczyk bedzie włączony lub dopoki nie wyłączy się jej ukrytym wyłacznikiem - strasznie pewnie tłumaczę, ale sposobów zabezpieczenie jest tyle ne ile starczy CI wyobraźni.Jedego bądź pewien - policja najczęściej będzie CIę za3mywała za niemanie świateł - zatem rozważ pomysł z lampą włączną w Tobie tylko znany sposób NO I LATAJ!! A NIE SIEDZISZ NA 4um!to może być ostatni taki ciepły wieczór! (nawet nie wiesz jak ja teraz zazdroszczę osobom, które mogą pojeździć....ale 3majcie za mnie kciuki - może niebawemi ja będę stwarzał zagrożenie w ruchu ulicznym!!) Pozdrawiam i przepraszam, ze się czepiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 IMO lepiej kupić porządny U-lock może być z alarmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 zastanów się ile o wypadkach kradzieży Jaw slyszałeś4 :mrgreen: mozesz nawet założyć jakąs syrenę podłączoną do zapłonu - gdy jej nie rozłączysz jakimś ukrytym wyłącznikiem p przekręceniu kluczyka nastąpi zamknięcie obwodu i zacznie ona wydzierać się w cholereKurde - kollectorku genialny jestes :mrgreen: W czesi mam sygnaly podwojne od hondy ktore dra sie naprawde niemilosiernie (pierwszy raz jak pomylilem przyciski od mrugania dlugimi i klaksonu to omalo z moto nie spadlem :mrgreen: ) wiec tak to podlacze a wylacznik juz nawet wim gdzie dam (dla mnie wlaczenie to pre sek a jak ktos nie wie gdzie to dostep tam to ladnych parenascie minut kombinowania brzeszczotem :mrgreen: ) i juz mam alarm ktory mnie bedzie kosztowal ze 2 zl (wylacznik ;))kup na allegro jakiś łańcuch lub linkę za 40 - 60 zł Tyle wystarczy dac na cos konkretnego czego nie da sie przeciac zwyklymi nozycami ?NO I LATAJ!! A NIE SIEDZISZ NA 4um! to może być ostatni taki ciepły wieczór! Nie tak latwo :buttrock:Do rozpoczecia kursu na prawko zostalo mi juz bardzo malo czasu i nie chcialbym teraz miec kontroli bez prawka (chyba bym sie pocial ;-) ) wiec lacze sie z Toba w zazdrosci dla jezdrzacych :mrgreen: (Chociaz dzisiaj jakies 400 m przejechalem ;-) )Pozdrawiam i przepraszam, ze się czepiam!Chyba po to jest forum nie ? Przeciez to by bylo nudne jakby wszyscy mieli takie same opinie :buttrock:IMO lepiej kupić porządny U-lock może być z alarmem.Rozio - a ile trzeba za takie cudo dac ?Bo w (ekhm...) garazu alarmik jest (wlasciwie bedzie od jutra po palych poprawkach ;-) ) pozatym sam widziales, ze wyciagnac ja z miejsca parkowania to nie taka prosta sprawa ;-) chodzi wiec tylko o czas kiedy zostaje bez opieki gdzies na miescie wiec pomysl Kollectora + u-lock i juz tak latwo nie pujdzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi