Logan85 Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Cześć! Czy znalazłby się ktoś, kto za sześciopak złotego płynu pomoże w przetransportowaniu motocykla? Sytuacja wygląda następująco - zerwałem więzadło w kolanie, więc nie mogę prowadzić, a moto stoi w Konstancinie pod Warszawą. Wolałbym je mieć pod domem, ale nie znam w Warszawie nikogo, kto mógłby mi z tym pomóc. Motocykl sprawny, więc wystarczy jeździec, którego oczywiście na miejsce dostarczę samochodem (na szczęście lewa noga w automacie potrzebna nie jest) i tak samo odwiozę z powrotem do domu. Trasa ma około 25km (Konstancin-Jeziorna -> Grochów). Jakim sprzętem ów jeździec miałby okazję "polatać"? Kawasaki Eliminator 125, więc wiatr we włosach umiarkowany, ale wdzięczność z mojej strony i mojej partnerki - dozgonna :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
terdol Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Zgłaszam chęć pomocy poszkodowanemu. Jeżeli nie przeszkadza ci wieczorny wypad po motocykl to jestem dostępny dziś po 19.30 i jutro po 18. Ja jeżdzę na codzień 900, ale zdarzyło mi się 125 "przestawiać" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logan85 Posted July 10, 2018 Author Share Posted July 10, 2018 Motocykl na miejscu - dzięki Terdol za pomoc! Temat można zamykać;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts