rasik Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) miejsce kradziezy: Warszawa Praga Południe godzina okolo 2.15 blacha WU 6164vin: JS1B1112100125267 Sprawa zgłoszona do organów ścigania. No i stalo sie dzis w nocy skradziono mi i kumplowi moto ( z garażu monitorowanego metoda na wniesienie na bus ze wzgledu na blokady na tarczach) Oba DL650 moj Srebrny AL0 2010 ABSkolegi 2007(czarny ze skura na baku oraz kufrem) CECHY SZCZEGOLNE MOJEGO cechy szczególne oprocz wypisazenia niżej to otarty lewy handbar i PIONOWE otarcia na lewym przodzie czachy po parkingowcw na bok oraz naklejka forumowa V-Strom Club na dole szyby (moze nie byc jak złodziej usunął) Suzuki Dl650 srebrny '2010 z ABS0. niestandardowe lusterka 1. oklejkony bak folia Oxford2. scotoiler v system dual injection 3. polka dodatkowa z termometrem i 2 gniazdami usb oraz voltomierzem, 4. wyświetlacz biegów5. risery6. gniazdo zapalniczki pod kanapą7. gniazdo zapalniczki po prawej stronie czachy8. led givi s321 na gmolach 9. brak lewej zaslepki wahacza 10. lewy kierunek przod na taśmie11. grzane manetki12. gmole HEED 13. uchwyt do navi Marselus mocowany do podszybia wraz z glowica kulowa RAM MOUNT. 14. szyba oryginalna Suzuki z deflektorem - o wiele pamiętam w oryginale jej nie ma post na fb po podania dalej https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=485931295197107&id=100013407224191 Vin mojego na foto ponizej fotki jakie udalo mi sie znaleźć Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Lipca 2018 przez rasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 No co za qrwy Żużu77, R12RT '05, Cieszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasik Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 coraz bardziej się specjalizuja chyba czas w alarm i lokalizator gsp zainwestować w nastepnym moto Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezonator Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Znalazł się? Wysłane z mojego F5122 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasik Opublikowano 11 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Znaleźli sprawców moto niestety nie.Wysłane z mojego SM-M215F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Z ciekawości: jaka jest dalsza procedura? Komornik jest w stanie jakoś ściągnąć ze złodzieja pieniądze? Wcześniej jakiś pozew cywilny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasik Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Z ciekawości: jaka jest dalsza procedura? Komornik jest w stanie jakoś ściągnąć ze złodzieja pieniądze? Wcześniej jakiś pozew cywilny?Miałem AC wiec ubezpieczalnia się bawi lub bawiła. Pewnie można z cywilnego spróbować.Trzeba się modlić żeby się sprzęt nie znalazl bo ci go mogą w puzzlach oddać i sobie będziesz składać :(Wysłane z mojego SM-M215F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi