Pyskaty Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam, przymierzam się do zakupu nowej maszyny dotychczas jeździłem suzuki rm 125 i przyszła pora na zmianę i mam kilka pytań 1. Czy motocykle pokroju KXF 450, CRF 450, YZF 450, EXC 450 w cenie do ośmiu tysięcy to nie mina zbliżeniowa która będzie ciągnąć ogromne koszty, mam tu na myśli czy da się w tej cenie kupić coś dobrego?2. Co polecacie w tej cenie myślę tu o 250 w dwutakcie oraz 450 w czterosuwie mam tu na myśli crossy czy enduro. Dodam że mam zamiar jeździć tylko po polach, lasach, wiecie, jakieś podjazdy bagna itp itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) W 2t? Exc 200 :) Cokolwiek wybierzesz, radzę tylko i wyłącznie enduro + rejestracja + ubezpieczenie OC :D Edytowane 5 Lipca 2018 przez 4jku Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskaty Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Właśnie czemu każdy o tym exc 200? Aż takie to dobre jest? Czemu nie 250 2t albo 450 4t. + mowa tu o kwocie zakupu do ośmiu tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi