Arczi919 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Siemanko, szukam części do quada Dinli 300/Masai A300. Czy zna ktoś dobre źródło żeby kupić części w dobrej cenie? Po dwóch dniach poszukiwań śmiem twierdzić że, prawdopodobnie części też mogą pasować z pojazdów takich jak Kymco 250/300, Arctic Cat, Lucky Star, Kawasaki Brute Force. Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 użytkownik michoa ogarnie. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Głównie chodzi mi o wał korbowy i tłok nominał, trochę lipa żeby dostać. Oryginały to koszt około 900-1000 euro Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklista15 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Możesz też poszukac części tutaj https://motogar.pl/sklep/ Wszystko zależy od tego jakich konkretnie części szukasz, ponieważ mają wiele z nich na sklepie ale również niektóre trzeba sćiagać z hurtowni, najlepiej by było jakbys napisał do nich zapytanie na pewno szybko odpowiedzą. Maja bardzo atrakcyjne oferty cenowe które warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi