waldemar piaggio medley 12 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Witam wszystkich !Jestem posiadaczem Piaggio Medley S 125 od miesiąca. Skuter ma przejechane 430km, od samego początku mam dziwne doznania z jazdy. Podczas przyśpieszania przy prędkości od ok. 58 do 65km/h skuter doznajewibracji podobnych częstotliwością do wibracji dzwoniącego telefonu. Częstotliwość się zwiększa od 58-65km/h następnie ustają wibracje. Wibracją nie towarzyszy żaden dźwięk tylko jest to odczuwalne nasiedzeniu.Miałem wcześniej skuter chiński też o pojemności 125 i nieodczuwałem takich wibracji. Skuter jest na gwarancji lecz mam trochę daleko i najpierw chciał bymzaczerpnąć opinii. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Coc jest nie halo z napedem, oddaj do naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemar piaggio medley 12 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Tak zrobię. Przy pierwszym przeglądzie to zgłoszę lecz podejrzewam, że powiedzą że jest ok. To też jest takie że nie zawsze występuje tzn. zazwyczej przy troszkę większym obciążeniu silnika jadąc pod niewielkie wzniesienie prawie płaską drogą ale jednak pod lekkim obciążeniem. Jak jadę lekko z górki i przyśpieszam nie dodając wiele gazu to tych wibracji nie ma.Obawiam się, że mechanik się przejedzie i nie wyczuje. Tak to kiedyś miałem z samochodem jak reklamowałem, dopiero jak usterka była bardziej namacalna to uznali reklamację. Edytowane 4 Czerwca 2018 przez waldemar piaggio medley 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slagla Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Mam dokładnie takie same wibracje jak ty. Co ci powiedzieli w serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merixo Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Mam takie same wibracje w Piaggio Medley 2023 r. w przedziale 58-65 km. Widocznie tak jest we wszystkich, więc sie tym nie przejmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi