ice25 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Witam forumowiczów, Czy ktoś potrafi mi zasugerować co może boleć moją Hondę, ponieważ gdy silnik się zagrzeje i obroty spadną na niskie obroty (stanie na światłach itd) obroty zaczynają świrować między (1,8-3) tak jakby się silnik trochę dusił i nieraz potrafi mi zgasnąć. Na wstępie powiem że wymiana świecy nie pomogło :) Dorzucam link do filmiku na youtube z pokazaniem co się dzieje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Kup puszkę Plaka (nie żadne WD40 tylko zwykły Plak za 10 zł) i psiknij w okolice gaźnika. Jak obroty podskoczą to masz nieszczelność i łapie lewe powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice25 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 wersja na wtrysku ::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi