Gość rysiekkk Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 widzę kolega też z Krakowa ;) 18.05 zdany egzamin28.05 plastik do odbioru może jutro w końcu odbiorę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leruaa Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 widzę kolega też z Krakowa ;) 18.05 zdany egzamin28.05 plastik do odbioru może jutro w końcu odbiorę :cool: Tak, z Krakowa;) Zdane 24.05 więc jeszcze chwilę poczekam sobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysiekkk Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) 18.05 zdany egzamin22.05 nabyte uprawnienia28.05 plastik do odbioru Edytowane 30 Maja 2018 przez rysiekkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kal800 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 egzamin zdany 22.05, plastik odebrany 01.06, uprawnienia nabyte 23.05 według tego co nadrukowane na dokumencie. też sądziłem, że równolegle wraz z zamówieniem dokumentu w PWPW idzie informacja do Cepiku o uzyskanych uprawnieniach, ale panie z urzędu twierdzą, że dopiero po odebraniu prawka i pokwitowaniu tego faktu, Cepik jest aktualizowany. Rzecz jasna, jeździłem przez ten cały czas, fakt faktem raczej po mieście, żeby nie ryzykować za bardzo i miałem w portfelu kwit z poświadczeniem zdanego egzaminu - normalny gliniarz raczej by odpuścił... natomiast glina to jedna sprawa, a odpowiedzialność cywilna w razie jakiegokolwiek zdarzenia, to zupełnie inna para kaloszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi