tomekv92 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Witam, kolega posiada skuter kymco bet&win, ma tam chyba silnik 50 chciałby wstawić tam największy silnik jaki w niego wchodzi, budżet ma spory więc raczej kwestia czy da się wstawić większy i czy będzie pasował. Poradzicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Jak ma spory budżet to niech kupi nowy skuter z większym silnikiem. Z takiego przekładania to zawsze wychodzą protezy, nie mówiąc już o problemach prawnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekv92 Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) Niestety chce większy silnik a nie nowego skuterka, problemami prawnymi zajmie się on i o to się martwić nie musisz :DPrzekładkę będzie robił mechanik Edytowane 26 Maja 2018 przez tomekv92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Ja się nie martwię, po prostu piszę o tym bo może nie wie że może mieć, a wiedzy nigdy dosyć. ;)To że będzie robił mechanik to jest dosyć przewidywalne, nie spodziewałem się raczej że może to być piekarz ;), natomiast to w niczym nie zmienia faktu, że takie lepienie to w tym przypadku strata czasu i pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekv92 Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Mam znajomego piekarza który też dużo w mechanice potrafi i również by dał rade zrobić przekładkę :D Kolega dalej stoi na swoim i chce zmienić ten silnik na większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi