Black_Rider Opublikowano 11 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Trochę czasu minęło, ale musiałem wyjechać i nie miałem czasu zająć się moto.Teraz już wszystko ogarnąłem. Sprzęgło okazało się być w wyśmienitym stanie. Sprężyny dociskowe jednak są standardowe. W K7 były dłuższe.Problemem był czujnik luzu. Od początku nie działał, ale wiedziałem, że jest na swoim miejscu więc go ignorowałem. Okazało się, że brakło blaszki podtrzymującej go na swoim miejscu i się delikatnie wysunął, prawdopodobnie od wibracji silnika. Blaszkę dorobiłem i całość podłączyłem prawidłowo. Hałas zniknął i mam kontrolkę od luzu. :)Serdecznie dziękuję za pomoc. Pozdrawiam,Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 No miales wiecej szczescia niz ja 40 lat temu :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi