Wyatt Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Nie jestem organizatorem więc przekazuję informację jako zwykły uczestnik i motocyklista.Impreza country z koncertem m.in. Pawła Bączkowskiego oraz Whiskey River.Wioska indiańska, animacje dla dzieci, darmowy gulasz węgierski! :) 20.05.2018 (niedziela) od godz. 14.00 w Parku Miejskim w Jaraczewie.Wstęp wolny Szczegóły na plakacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Widzę, że zagra mój szkolny kolega - Paweł Bączkowski :) Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Oooo, a Paweł u mnie ulotki drukował. Jak dam rade to lecę na imprezę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi