Gość QbaYZ Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 Witam,czy ktos z szanownych grupowiczow z okolic Wawy (Marki, Zabki, Zielonka, Rembertow) bywa czasami na poligonie wojskowym. Czy mozecie polecic jakies fajne trasy, a moze jest gdzies w tych okolicach kawalek laki przypominajacy tor crossowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 WitajJa jestem z tamtych terenów i czesto pomykałem po poligonie ( jak miałem sprzeta).Nie ma tam jako takich tras, trzeba się pozapuszcząc najpierw z kimś kto zna trochę te tereny, bo to naprawde fajne tereny, w okolicach drogi przy torach na wysokości Okuniewa jest polanka i jest tam ułożona krótka próba enduro, lecz niestety już torchę zarosłą i moim zdaniem nie jest zbyt ciekawa.Jak chcesz to moge ci trochę pokazac tych terenów ;) P.S. A czym pomykasz? Jak chcesz zobaczyć jakie tereny są na poligonie to odsyłam do moich zdjęc, pare umiesciłem w temacie "Brudne foty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 A moze po prostu tor crossowy przy wale siekierkowskim :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 Ja często jestem w Strzeniówce (wioska za Pruszkowem) fajny tor, można polatać na wale przy Wiśle i jest tor w Łomiankach klubu TNT, ale tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husky Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 Ja jestem też z Ząbek i czasami wybieram się na poligon w Zielonce. Niestety nie mam opon terenowych i jeżdżę tylko po leśnych drogach a samemu z moim DR750 strach wjechać w dziki teren bo w razie upadku mogą być problemy z podniesieniem. Możemy kiedyś wybrać się razem na poligon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husky Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Qba chyba widziałem ciebie dzisiaj . Masz na motrze zamiast lampy numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QbaYZ Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 To bardzo mozliwe bo dzisiaj pomykalem moim YZ125. Zamiast lampy i po bokach mam nr 125. Bardzo chetnie wybiore sie na poligon w towarzystwie. Napewno wybieram sie w zblizajacy sie weekend. Czy najblizsza sobota lub niedziela odpowiada Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husky Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Odpowiada ale około godziny 13-14. Obawiam się tylko , że nadążę za tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QbaYZ Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 To umowmy sie o godz 13.00 w sobote przy pomniku harcerzy. Jakby co to moj nr 602 237 411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husky Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Postaram się być . Przyjedzie też moja córka na swojej Aprilce. Jakbym nie dał rady to zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Postaram się być . Przyjedzie też moja córka na swojej Aprilce. Jakbym nie dał rady to zadzwonię. Panowie, ale takie szczegóły to na PW A tak w ogóle to sam zaraz lece :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 Może w Górze Kalwarii możecie polatać troszke po tamtejszych piaskach (trasa rajdu polskie safari) tutaj macie troche fotek coby ocenić czy teren nadaje sie dla was :buttrock: Http://www.rally.kim.com.pl/offroad/polski...04/galeria1.php Był to rajd 4x4 ale bywam tam czasem (coprawda samochodem też 4x4 i smigam po piaskach) i sladów motocykli jest sporo. Pozatym znam tam każdą dzióre :) ponieważ mieszkałem w sasiedztwie tego "poligonu" kilka ladnych lat i nie jedną WSK'e się tam testowało :) Ja coprawda w terenie nie posmigam (opony) pozatym to nie do tego motocykl ale jako przewodnik mogę się zadeklarować :buttrock: ps. szkoda że te fotki są tylko w kilku miejscach robione i nie pokazują całego terenu :banghead: ps2. a tu moja fotka jak tam smigam :)(ja za kierownica oczywiście) >>>http://www.salata123.uzo.pl/Sep21_08.jpga na tej fotce troszke krajobrazu z tego terenu :buttrock: http://www.salata123.uzo.pl/Sep21_17.jpg pozdrawiam :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Obstawiałem tegoroczne Polskie Safari i zobacyzłęm wiele :buttrock: Szczerze to poligon jak poligon nic nadzywczajnego, troche piasku tego i owego, identycznie jak u nas w rembertowie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Nie wiem jak jest w bemowie :buttrock: ale tutaj wydaje mi się że fajnie jest :banghead: bo sa gorki :buttrock: a na rajdzie też byłem :buttrock: Pozatym znam tu doslownie kazda dziore :) bo tutaj sporo czasu mieszkalem :) aha i nie wiem czy wiecie ale w Górze Kalwarii jest też taki niby tor crossowy Bartka Obłuckiego :) - trenował tutaj jeszce wcześniej zanim osiagną takie sukcesy :) (ale widziałem tylko kawałki tego toru jeśli to tak można nazwać bo nigdy się tam nie zapuszczalem - nie mam czym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 a moze jest ktos z okolic Pultuska ? bo tu mamy puszcze biala i tereny na lesne wypady sa naprawde niezle, dzisiaj zrobilem sobie taka przeprawe 27km bo blocie, bezdrozach lesnych itp. super sprawa :buttrock: albo jakies moze trasy w moich okolicach znacie, okolice nieporetu tez moga byc, mozna by sie wybrac wieksza grupa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi