kiki Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 z przywiazanym o szyi tym twoim wynalazkiem ktory nazywasz szumnie motocyklem jesli takowy posiada :buttrock: :mrgreen: :lol: :lol: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Kiki ja po prostu biore odwet ... :twisted: a jesli chodzi o rzeki to ja do wisly mam nie cale 50 metrow, prawie pod domem mi plynie hehe jeszcze jakis dunajec sie znajdzie 80 metrow od domu (wpada do wisly).a poza tym nie chce mi sie klucic. Ps. Kaktus to greedo zaczal pierwszy ta klutnie nie ja. gdyby nie zwyzywal pierwszy mnie i mojego motocykla to nie byloby takowych sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Kiki ja po prostu biore odwet ... :twisted: a jesli chodzi o rzeki to ja do wisly mam nie cale 50 metrow' date=' prawie pod domem mi plynie hehe jeszcze jakis dunajec sie znajdzie 80 metrow od domu (wpada do wisly).a poza tym nie chce mi sie klucic. Ps. Kaktus to greedo zaczal pierwszy ta klutnie nie ja. gdyby nie zwyzywal pierwszy mnie i mojego motocykla to nie byloby takowych sytuacji.[/quote'] Ja cie nie zwyzywalem, wyrazilem jedynie moja opinie o nim, a o tobie wyrazilem kiedy zaczales na mnie klac. Pozatym w mojej opinii o tej "MZ" nie jestem jak widac sam Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 OK mnie nie obraziles ale gdyby ktos okreslil twoj motocykl jako NIESZCZĘSNA MZ to ciekawe jak bys sie poczul i czy bys sie nie zbulwersowal ??Jak sadzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 OK mnie nie obraziles ale gdyby ktos okreslil twoj motocykl jako NIESZCZĘSNA MZ to ciekawe jak bys sie poczul i czy bys sie nie zbulwersowal ??Jak sadzisz ? Pewnie bym sie wkurzyl, ale generalnie nikt tak o niej jeszcze nie powiedzial, bo czego tu wymagac od starego demoluda? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 Może sie dogadacie na PW :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-yo Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 siemanko ja jak kupilem swoja ecia to tez tak mialem niemialem ladowania a kontrolk a gasla na 3 tys obrotow i niemialem wolnyh bo mi na nih gasla a jak wymienilem regulator bo mialem stary to odrazu i na wolnyh hodzi i kontrolka zapala sie tak ponizej albo na tys obrotuw i jest spoko wiec ja stawiam na regulator napiecia Cytuj 2X MZ ETZ 150 `89 , DERBI GPR 50 NUDE `05 ,HM CRM 50 `11.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi