Bisior Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam mam problem aczkolwiek, na zimnym motorek odpala znakomicie ale po przejechaniu 10 km i zgaszeniu i przy próbie odpalenia odrazu tylko kręci rozrusznik ale nie chce odpalic, tylko na pych. odczekam 5 minut i odpala normalnie, co jej jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Sprawdz stan akumulatora i ladowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisior Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Sprawdz stan akumulatora i ladowanie.akumulator kręci bardzo dobrze, ale nie odpali akumulator i ładowanie jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Git to znaczy jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisior Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Git to znaczy jakie ?przy momencie gaszenia jest napisane przy wyswietlaczy około 15,16V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisior Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 zimna aprilka odpala odrazu i jeździ normalnie jak jest zimniejsza lecz gdy przejade około 5km i ja rozgrzeje to momentalnie traci moc i zwalnia i gaśnie, nie da się jej uratować dodawaniem gazu, i nie chce odpalic, nawet na pych musze odczekac 2 min i przezz chwile pojedzie normalnie i znowu to samo wcześniej lałem do benzyny olej Castrol mineral jakies najwieksze gowno, teraz swiezo zalałem Castrol Power 1 Racing. Gaźnik był czyszczony, może mi ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Jak jesteś z Chocza to jedź do Go moto do Kwilenia, chyba że nie masz kasy i lubisz grzebać, to strzelam: zapłon/tłok puchnie/paliwa brakuje(kranik,dysza w gaźniku za mała?) :) Kiedyś tak miałem w jakiejś 80tce i winny był kranik. Edytowane 21 Maja 2018 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisior Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Jak jesteś z Chocza to jedź do Go moto do Kwilenia, chyba że nie masz kasy i lubisz grzebać, to strzelam: zapłon/tłok puchnie/paliwa brakuje(kranik,dysza w gaźniku za mała?) :) Kiedyś tak miałem w jakiejś 80tce i winny był kranik.Jutro będe grzebał, już raz był ten motor u tego mechanika z Kwilenia to nie polecam, miał nalać Motul 10w40 i naprawić klin na wale czy coś i wyjechałem 1km za jego brame i łup i nie jedzie, pojechałem do innego mechanika i okazało się, że to nie był Motul bo miał inny kolor. a skasował porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi