Maciek74 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam Wszystkich. Pod koniec czerwca(prawdopodobnie 28) wybieram się do Toskanii, jeśli jest ktoś zainteresowany to serdecznie zapraszam. Jest to wycieczka objazdowa z 2 dniami wypoczynku nad morzem. JadęGL1800 wraz z żoną. Nasz wiek 40+, czas trwania wyjazdu ok. tygodnia. Jeśli ktoś posiada doświadczenia z takiej wyprawy to proszę o wskazówki, chętnie skorzystam. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 no ładnie tam i dość drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Byłem w 2015 roku, mieszkałem przez tydzień koło Lukki, super tam jest ..... a Ty w jaki rejon chcesz jechać? Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Dariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekw1 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Pierwszy raz byliśmy w 2008, nasza baza wypadowa była w hotelu ze zdjęcia, bo apartament który sobie upatrzyliśmy był zamknięty.https://www.flickr.com/photos/wawrzeniec/shares/8UT35MPóźniej byliśmy objazdowo, oraz gdy pstryknąłem te fotki przejazdem odwiedziliśmy stare miejsca. https://flickr.com/photos/112871155@N04/sets/72157640542933013Warto się pokręcić niekoniecznie w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 < Maciek74> jeżeli na podróż do Toskanii przeznaczasz tylko tydzień, to lepiej daruj sobie i wybierz lepiej kierunek mniej wymagający np.Mazury. Sam dojazd i powrót zajmą ci połowę tego czasu. Do tego dwa dni leniuchowania na toskańskim wybrzeżu i pozamiatane. A gdzie cała reszta ????? Przepiękne miasta i ich zabytki i atmosfera, choćby Piza, Florencja czy Sienna. A jadąc od północy , od strony Monachium nie sposób zatrzymać się nad jez. Garda czy zwiedzić Genui i znaleźć się choćby tylko na chwilę w malowniczym Portofino. Jeśli uraziłem, przepraszam. Przy tak dalekich wyjazdach warto wszystko dokładnie przemyśleć i zaplanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi