Aleq Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam forumowiczów,Kupiłem motocykl zeszłej jeszcze jesieni Yamahę Fz6-N S2 rocznik 2009.Oddawałem motocykl na naprawę przedniego zawieszenia ostatnio, przed tym wymieniłem opony na pirreli angel st.Zauważyłem, że po odebraniu motocykla (nie wiem czy tego nie było przed oddaniem do naprawy, jeździłem nim wtedy 2 dni) powyżej 70 km/h zaczyna się wycie, wydaje mi się, że dochodzące z tyłu. Do tego taki jakby dźwięk ocierającego się piasku dochodził z napędu.Ma ktoś może pomysł co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Wroc do warsztatu z tym pytaniem, niech sie przejada - na pewno zobacza / uslysza wiecej niz my tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi