hadman Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Witam, wczoraj postanowiłem że zabiorę się za wymianę oleju + filtr w moim w/w Yamaha Xmax 125 ccm 2010r . dokręciłem śruby od filtra rękami, przez co zapomniałęm je dokręcić jak zakręciłem śrube od dołu. Odpaliłem skuter i oczywiście ze 100 ml uciekło ze strony filtra oleju i zgasiłem dziada. Chcąc dokręcić śruby od filtra oleju jedną po prostu ukręciłem i został mi gwint z kawałkiem wystającej śruby. Powiedzcie mi gdzie mogę kupić ( najlepiej oryginalne ) śruby do dekla od filtru oleju? jest jakas stronka z częściami do xmax z 2010? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Masz lokalnie w Krakowie dealera Yamahy:Motorland, ul. Jana Dekerta 21, tel. do działu części 530 112 112. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi