JERZYK-NYC Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) Opisalem tylko moje spostrzezenia,nic wiecej.Nigdzie nie bylo,ze Ty jezdzisz w okularach p.slonecznych,ktore sie do jazdy na motocyklu nie nadaja.Poza tym mowilem o otwartych kaskach.W pelnym chyba nikomu kurz czy pyl nie leci do oczu,a blenda,jesli jest powinna spelniac swoje zadanie.Choc czasami niekoniecznie.Mnie ona denerwuje,po prostu.I po kilku probach zrezygnowalem z blendy i jezdze w okularach.Mowie o szczekowcu Shuberta. Edytowane 23 Marca 2018 przez JERZYK-NYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) Ewentualnie jeśli na temat przeciwsłonecznych, to zamiast blendy może być szyba fotochromatyczna. Np. Shoei ma takie. Chociaż nie jestem pewien czy fotochromatyczna ma homologację na ulicę, skoro przyciemniane nie mają. Pozdr.F. Edytowane 23 Marca 2018 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Ktos sprawdza te homologacje wogole?Bo ja np.mam jeden kask z homologacja amerykanska w ktorym duzo jezdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Świadomy policjant na pewno wie, że nie można używać ciemnych szyb. W razie kontroli może więc być upierdliwy. Poza tym w razie wypadku taka kwestia też może o czymś zdecydować. Po coś przecież te homologacje są... Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi