Rafał614 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Siema wszystkim, jestem tu nowy i kompletnie zielony jeśli chodzi o motory. Mam możliwość kupienia mz za 4tys i moje pytanie brzmi czy warto bo nie mogę znaleźć żadnego modelu z tego roku w Internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Jeśli jest w idealnie fabrycznym stanie ze znikomym przebiegiem, a ciebie kręcą starocie i chcesz to dla siebie to warto, w każdym innym przypadku nie opłaca się. Z 2 strony 150 to ni pies ni wydra, na B nie pojedziesz, a osiągi jak 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał614 Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Jak wstawić tu zdjęcie to bym pokazał. W sumie to chciałem na sprzedaż ten motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Wiedziałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał614 Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Co wiedziałeś? Powie ktoś jak wstawić tu zdjęcie? A orientujecie się ile może kosztować przerejestrownie tego motoru z Niemiec do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi