sulik Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Cześć.Jeżdżę od 12 lat a nadal tego nie kumam.Każdy motocykl jaki miałem, a miałem ich 5 do tej pory, po puszczeniu gazy na jakimkolwiek biegu, po prostu zwalniał, dusił się a potem szarpał i ostatecznie gasł. Nie ważne czy to był gaźnik czy wtryski. Jeździłem jednostkami od 59 do 120KM. No i człowiek natyka się na taki teledysk, bardzo ładny zresztą: I paczy jak motocykle, bez zająknięcia czy protestu, jadą sobie równoa Eko-Drwale-Hipsterzy fikają na nich koziołki. Widziałem podobne cuda w filmach sensacyjnych jak przy pościgach kierowca motocykla puszcza kierownice żebyrobić co innego, a motocykl jedzie dalej. U mnie zawsze byłoby szarpnięcie przez hamowanie silnika i czkawkowe toczenie się przy proteście wtrysków. Czy taka jazda ma coś wspólnego z rzeczywistością? czy te maszynki są specjalnie przerabiane, żeby tak jechały? Dzięki. Cytuj www.wojciechmazur.pl - grafika, design, ilustracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi