bluesimon Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Witam. W lipcu 2018 wyruszamy z moją Ewe na wschód, moto to V-Strom 1000, asfalt, szutry, teren jak kto woli.Noclegi nie koniecznie w najdroższych hotelach ale byleby nie pod namiotem.Jesteśmy otwarci na propozycje, jedyne co nas trzyma to termin. Możemy-chcemy ruszać 10tego lipcai mamy plus minus 14dni czasu, jak wyjdzie 16 też nie ma tragedii. Jeśli chodzi o kierunek to jestem otwarty na propozycje, choć strasznie chciałbym zahaczyć chociaż o Rosję,moje główne pomysły to kierunek Murmańsk, a później przez Nordkapp i Norwegię spowrotem,Może być również Moskwa - Ukraina - Rumunia - Węgry.. Albo inne pomysły? Pozdrawiam i zapraszam,[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodywyga Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) xxx Edytowane 14 Stycznia 2018 przez Mlodywyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik 2306 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 bluesimon dawajcie z nami do Chorwacji :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 termin i kierunek jest OK, można zaczepić o Białoruś, mam tam rodzinę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Raman sA nie wybierasz się czasami na zlot w maju do Braestu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszGd Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Szukam kogoś kto zjeździł karpaty ukraińskie, jakieś wskazówki, mapy, ślady gps. Ew. podczepię się do kogoś kto wybiera się w tym roku na zakarpacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Kubanek Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Jedyna granica to ludzka wyobraźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jedyna granica to ludzka wyobraźnia. Filozof... :huh: Jest jeszcze coś takiego, jak zdrowy rozsądek i podczas podróży motocyklowych lepiej tego się trzymać... Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluesimon Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Breasta jak najbardziej ale niestety jestem sztywny z terminem od 10tego lipca max 3 tygodnie, a ty"Romans" jak z terminem i planami na podróż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Breasta jak najbardziej ale niestety jestem sztywny z terminem od 10tego lipca max 3 tygodnie, a ty"Romans" jak z terminem i planami na podróż?ustalam terminy pracy przy wycieczkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77390 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Pojedz w stronę Dagestanu, Czeczenii piękne miejsca w tamtym roku byliśmy. Murmańsk (Karelia) też prześliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardes Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Szukam kogoś kto zjeździł karpaty ukraińskie, jakieś wskazówki, mapy, ślady gps. Ew. podczepię się do kogoś kto wybiera się w tym roku na zakarpacie. Zrobiliśmy w tym roku taką traskę po zakarpaciu (3 noclegi w UA) i mogę ją spokojnie polecić, na końcu zdj. masz mapkę z trasy przejazdu; https://www.facebook.com/dariusz.dworzynski.1/media_set?set=a.1269846453118082.1073741846.100002782194978&type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivenhoe Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Bluesimon,Rosja, Ukraina może nawet powrót przez Nordcapp by nas tez interesowało, również jade z plecaczkiem i urlop mam na druga polowe lipca,ale 10 ty tez OK. Maksynalnie jednak 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi