glabas Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Witam mam mały problem z głośnikami. Radio i inne funkcje działają ale zamilkły głośniki.Co może być przyczyną? . może przycisk skpr ? PROSZE O PODPOWIEDZ.. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhas77 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Końcówka mocy w radiu. Kolega tam miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektrycerz Witold Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Jak wyżej, też tak miałem. Znajomy podjął się naprawy, był problem ze skołowaniem jakichś podzespołów, W efekcie radio oddane w kwietniu 2017 wróciło do mnie dwa dni temu. Cytuj Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. F. Nietzsche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof_if Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ja miałem problem z nie działającym jednym tylnim głośnikiem Wycenę dostałem w sobote 13.01 Uszkodzona końcówka Koszt 60zł plus wymiana 80zł Czekam na zrobienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektrycerz Witold Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ja miałem problem z nie działającym jednym tylnim głośnikiemWycenę dostałem w sobote 13.01Uszkodzona końcówkaKoszt 60zł plus wymiana 80złCzekam na zrobienieJak Ci zrobią, to podziel się namiarami, ok? To dość powszechna przypadłość, więc pewnie niejednej osobie się przyda.Pozdro Cytuj Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. F. Nietzsche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof_if Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Więc radio odebrane Koszt dokładnie 138zł Końcówka to TDA 7563(ABC?)bo są różne modele Odkręcając pokrywę radia można zobaczyć jaki się ma Tutaj podaję namiary Krzysztof Gołombek Krzyżanowice Główna 36 tel.692pięćsetCztery150 Mówiłem Mu że udostępnię Jego dane na forum LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 (edytowane) A to nie jest tak, że HK ma w HD dozywotnią gwarancje?Idziesz, paczą czy nie rozbierane i wymieniają???Czy to mit?Bo jak nie mit to po co płacic? :) Edytowane 26 Stycznia 2018 przez FIS Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi