Dezerter Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 We wrzesniu przejechalismy w pieciu przez Polnocno Zachodnie stany i Kanade okolo 10 tys km w 18 dni. Sklecam filmiki z naszego wypadu. Czesc 1 Czesc 2 Czesc 3 Czesc 4 Czesc 5 Czesc 6 Czesc 7 Moki Dugley caly filmik jazdu z plaskowyzu w Utah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 czesc 8 czesc 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 czesc 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodywyga Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Tylko pozazdroscic,super widoki :) P.S.na samym poczatku bylem pewny,ze zobacze same HD,a tu ta....ka niespodzianka :biggrin: Edytowane 11 Stycznia 2018 przez Mlodywyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Nie jaraja mnie harleje. Mialem, nie moja bajka. Poza tym ludzie co ze mna jechali sa ze strony vtxpolska,pl i lataja na Hondach. Ja mimo ze mieszkam w USA udzielam sie na ich forum i jestem tam adminem. Mam pare sprzetow i chlopaki wypozyczaja je ode mnie duzo taniej niz z jakiejkolwiek wypozyczalni. Mam 3 hondy VTX1800 i Yamahe Stratoliner. Niektorzy wola kupic i objechac USA i potwm zabrac do Polski. Tez im w tym pomagam. zbieram grupe na wrzesien. Mamy 3 wolne miejsca jakby co. https://youtu.be/RIIs8yNLmmE odcinek 11. Widoczki klimaty i miejsca nie do opisania. Utah jest PIEKNE! Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Dezerter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) I nastepnyodcinek 12 gotowy. jeszcze tylko 2 do zrobienia I przestane was meczyc Edytowane 25 Stycznia 2018 przez Dezerter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Cześć Dezerter! Wysłałem Ci PW. Zerknij na nią w wolnej chwili... Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 odpisalem ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 i nastepny 13 odcinek Utah i Colorado. Park Narodowy Arches. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) i ostatni juz odcinek z wyjazdu, Bardzo fajny koniec. 9000km w 18 dni w swietnym towarzystwie. A tutaj link do calej playlisty z wszystkich odcinkow + vlogow.Planujemy juz podroz na maj 2019 wycieszka w trasie 17 dni wyjazd w trase 24maj czyli przylot 2-3 dni wczesniej. grupa maksymalnie 18 osob 10 motocykli i samochod techniczny. Jest mozliwosc jazdy tylko autem dla plecaka. May juz 9 osob na 100%. Bedzie tez wyprawa we wrzesniu i jest juz 5 osob chetnych. Jakby co mozecie poczytac o tym na vtxpolska.com lub piszcie na PW. tutaj link do wycieczki z 2015. bylo nas wtedy 23 osoby na 13 moto i 2 auta :biggrin: moje wycieczki roznia sie tym ze moto mozesz wypozyczyc duzo taniej ode mnie lub moge ci pomoc w kupnie i transporcie do Polski. Edytowane 2 Marca 2018 przez Dezerter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi