Pawel DW Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Witam mam problem chciałbym sie dowiedzieć na ile obrotuw wykrećic srube od mieszanki paliwa i srube od powietrza :)gaznik to Arreche carburetor 21mm a motocykl Derbi FDX Savannach 80pojkupiłem go dziś i odpala tylko na pych i ktoś zrobił z gąbki kawalek filter :) bardzo troche cieszko palil na popych i sie dusil poniewaz rozlegurowany gażnik i moje pytanie jest takie na ile wykrecić te srubki od powietrza i skladu mieszanki ? zdjęcia gaznika załaczam i motocykla w załączniku dziekuję za pomoc i kazdą inforamcję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 pińć obrotuf. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Czy wiesz ktora ze srub jest sruba regulacyjna mieszanki a ktora podnosi przepustnice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi