ded Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Szukam bardzo przewiewnej kurtki mesh. Tylko na mocne upały do miasta na krótkie odcinki, nie chce membran czy nieprzemakalnosci. Chciał bym za to rozsądna cene i jakieś ochraniacze. Wpadł mi w oko spidi airtech. Jakie ochraniacze są w zestawie? Na niektórych fotkach jest cały komplet, ale z tego co czytam to w komplecie są tylko barki i łokcie a resztę trzeba dokupić. Jak wypada w tym przypadku multitech? Co jest w zestawie? Czy ktoś by mógł porównać te kurtki? Znajduje w necie sprzeczne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterQ Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Nawet fajna ta kurtka od SPIDI. Jest możliwość założenia ochraniacza klatki piersiowej z tego co widzę. To duży plus. Nie wiem jak cenowo i czy ta kurtka ma zamek do spięcia ze spodniami. Jest alternatywa w postaci kurtki na lato Dainese Sport Guard / City Guard. Ta kurtka ma komplet ochraniaczy i nic nie musisz osobno kupować. Dużą wadą jest brak zamka do spięcia ze spodniami, zamiast tego jest troczek. Sam taką posiadam i latem naprawdę rewelacja. Nie raz jest mi nawet za zimno, dlatego gdy nie ma upałów muszę ratować się bielizną termoaktywną przeznaczoną na jesień/zimę, która utrzymuje stałą temperaturę ciała. Edytowane 6 Października 2017 przez PeterQ Cytuj Trzymam kciuki za Daniego Pedrosę i Mavericka Vinalesa w klasie MotoGP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi