_Monter_ Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Temat zawsze na czasie, ale... szkoda, że linki powypadały i zdjęcia niewidoczne.A kto wie ilu ludzi jeszcze tutaj wpadnie i zainteresuje się właśnie tym wątkiem.... :-DWysłane z telefonu przy użyciu TapatalkaKrótko tu jesteś, za krótko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moogoom Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Krótko tu jesteś, za krótko. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJuż to gdzieś słyszałem (widziałem)... :-DAle miło, że jest odpowiedź. Wysłane z telefonu przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszr Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Zgadzam sie z Moogoom, "temat zawsze na czasie"... tym bardziej ze pozwoli to mi pochwalic sie moimi pociechami zimujacymi w garazu: Edytowane 19 Stycznia 2020 przez januszr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moogoom Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgadzam sie z Moogoom, "temat zawsze na czasie"... tym bardziej ze pozwoli to mi pochwalic sie moimi pociechami zimujacymi w garazu:Ooooooo..... fajowe.... :-DWrzuć jeszcze parę fotek, takich co na nich widać więcej te Twoje maszyny.Super, że "pociągłeś" ten temat. Dawaj, dawaj.... Ja czekam... :-)Wysłane z telefonu przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszr Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nie ma sprawy 🙂 mam nadzieje ze nie przesadze. 2016 Moto Guzzi Audace: i 2016 Moto Guzzi Eldorado: A tu Eldorado w pelnym rynsztuku gotowe do drogi: A zeby ktos nie pomysjal ze jestem osoba skroma, postanowilem zapresentowac sie w pelnej okazalosci 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moogoom Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 No i ... Petarda ! :-)Piękne motocykle. Gratulacje. :-DMiło się patrzy na takie fotki, zwłaszcza jak Moto gotowe do drogi. Aż ssie w dołku... ;-)Od razu człowiek się przestawia na inne myślenie: pora wyluzować i trochę odpocząć.Fajna sprawa. Cieszę się, że mogłem oglądnąć. Dzięki! ;-)Wysłane z telefonu przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulcanator97 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Pozostając w klimacie cruiserów 😉 Więcej 👉 Instagram: vulcan_moto_vlog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi