czarny płaszcz Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Zadzwoń se tu: marcin szostkiewicz: 602 35 70 10 -ja od niego zawsze kupuje wysyłkowodzwoniłem juz w twojej sprawie ale nie odbierał Albo tu: Grzesiek 602-452-158 - tez sprawdzony. Ale skoro Korba ci oferuje półki to moze kupić bez półek lagi z goleniami ja mam błotnik i koło?? przemyśl sobie jak nic nie załatwisz to napisz mi na priva co dokładnie potrzebujesz - nie wiedziałem ze chcesz tez koło - przód z błotnikiem to 250 - tak sądzę - ale za nowe koło 19 cali to ostatnio chcieli 165 - ale kupiłem od Józka z Ukrainy za 200 razem a nową oponą. (opona kosztuje koło 100) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny płaszcz Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 niestety - na motobazarze nie znalazlem nowych zawieszeń - były tylko na pchanym wachaczu - musisz coś kobinować.PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi