aadamuss Opublikowano 28 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2003 Ario w lipcowym swiecie motocykli jest doklady opis Horneta w eksploatacji, warto poczytac:) jak wrocisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2003 na pewno to zrobie!!! wskoczylem tu do salonu Hondy, niestety na stany nie jest przewidziana wersja 600 ale dosiadlem horneta 900 (jest ciut wiekszy) i wydaje mi sie, ze jest super wiec nie trace nadziei :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 30 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2003 w angli co 5 motor sredniej klasy to hornet u mnie na ulicy 2 sa ,w sasiedniej dzielnicy widzialem MV aguste f4...hm cos dla mnie :wink: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2003 w angli co 5 motor sredniej klasy to hornet u mnie na ulicy 2 sa ' date='w sasiedniej dzielnicy widzialem MV aguste f4...hm cos dla mnie :D[/quote'] to moze spytasz kolesi o ich opinie o Hornecie, plusy i minusy ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi