slavek_t Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6906821545 Moje auto. Wczoraj wróciłem z wycieczki do Czech, czyli ponad 1 tys km stuknęło i nie zawiodła. Dziś znowu do roboty wstała mnie zawieźć :) Napisano z telefona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 to się gdzieś montuje do motocykla? a jeśli nie, to dlaczego zamieszczasz na giełdzie motocyklowej, a nie w dziale pozostałych pojazdów?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavek_t Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Tak to jest jak się z telefonu wrzuca. Możesz przenieść czy usunąć i wrzucić ponownie do właściwego? Napisano z telefona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi