Szymon. Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Wie ktoś może gdzie w okolicach Lublina można kupić kurtkę seca ronin III? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaXX Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 http://seca.com.pl/gdzie-kupic/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 A w MotoGP ewentualnie w InterMotors pytałeś? Jeśli nie chce Ci się jeździć osobiście to wystarczy jeden telefon ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon. Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ani w MotoGP ani w intermotors z tego co mi wiadomo jej nie ma. Byłem w sokole, mają tylko 3xl a że jestem niski to raczej byłby dla mnie kombinezon a nie kurtka, mieszkam w Piotrkowie Trybunalskim, tam również się wyprzedały. Ostatecznie znalazłem swój rozmiar w Zamościu. Będę tam jutro przejazdem więc wskoczę i może się w nią uzbroję :D. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to dla ciekawych zdam relację jak kurtałka się sprawuje w boju ;-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka http://seca.com.pl/gdzie-kupic/To była pierwsza strona na jaką się udałem ale liczyłem na to, że znajdę coś poza oficjalnymi dealerami tej firmy. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaXX Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ja tez biore ronin 3 nawet juz mierzylem... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon. Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ja tez biore ronin 3 nawet juz mierzylem... :-)I jak? :D ja właśnie chwilę temu kupiłem, kurtka leży świetnie i jest całkiem wygodna. Zobaczymy jeszcze jak się w niej będzie latać. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaXX Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 no wlasnie swietna jest, nie jest dluga Jak typowy turist Ani tez krotka... poprostu optimal :-) i wyglad Super, ubiore sie caly w SECA i bede chwalil Co Polskie :-) we wrzesniu Bede w trasie to przetestuje kurtke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi