SR53 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam. Zostałem posiadaczem Kymco ZX50 2T, Po kupnie było wszystko w porządku, po 3 dniach zaczęło mu odbijać. Silnik pali na kopkę i rozrusznik od pierwszego kopa, wszystko jest ok ale ma takie dziwne objawy, daję mu gaz manetką a obroty nie rosną tylko słychać że dostaje więcej powietrza, od czasu do czasu strzela z tłumika. Te objawy raz są a raz ich niema i boje się nim gdzieś dalej jechać. Wymieniłem świecę na NGK, nowy zawór przy zbiorniku paliwa, filtr paliwowy, nowa cewka zapłonowa wraz z fajką i przewodem, czyściłem gaźnik i próbowałem regulować i bez skutku. Skuter kupiony od pierwszego właściciela i ma nie całe 5 tyś km przejechane. Może wie ktoś co to może być i jaka jest przyczyna, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 impulsator w stojanie albo moduł zapłonowy albo coś nie łączy bo nie wyprzedza zapłonu i dlatego nie mogą obroty wzrosnąć Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi