samuel Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Od niedawna posiadam Triumpha Daytone 600 z 2004roku. Podjąłem się w ten weekend dogłębnego wyszorowania motocykla, a przy okazji znalazłem nieco mankamentów i parę elementów do wymiany. Przeszukałem już chyba cały internet w tematach serwisowych oraz w poszukiwaniu kilku części i nic nie umiem znaleźć... czy o tym modelu faktycznie nic nie ma? Stąd kilka próśb do forumowiczów: 1. Gąbka / uszczelka tylnej lampy - czy ktoś kojarzy z jakiego innego motocykla może ta część pasować? Udało mi się znaleźć tą gąbkę gdzieś w sklepie w USA w cenie $3, jednakże wysyłka do Polski kosztuje $200 :) 2. Gąbki / izolacje termiczne od wewnętrznej strony owiewek - czy powinienem szukać tego elementu jako już przygotowanego do montażu (konkretnie część do mojego motocykla) czy można kupić np. arkusz takiego materiału gdzieś w castoramie itp. i wyciąć to co potrzebuję? Ewentualnie gdzie takie coś nabyć? 3. Jak fachowo nazywa się taki element (taka podkładka z gwintem) do mocowania owiewek? Podobnie... szukam, szukam i nic. 4. Odkryłem "fachowe" połączenie w instalacji elektrycznej... możecie mi doradzić jak to powinno być poprawnie połączone? Co to w ogóle jest za przewód? Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Z góry dziękuję :) / proszę wybaczyć potrójny temat ale wyskoczył błąd podczas ładowania strony (connection timeout) i tak się stało po próbie odświeżenia... Edytowane 9 Lipca 2017 przez samuel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Zajrzyj na worldoftriumph.com. Koszt przesyłki z UK, to 10-15 GBP, tak więc przy kilku pozycjach ładnie się rozłoży. Uszczelka kosztuje 3,42 € http://www.worldoftriumph.com/triumph_motorcycle_parts_locator?block_01=&block_02=301894-0-2&block_03=3809 Edytowane 11 Lipca 2017 przez biblo Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi